Головна Прес – центр Прес-релізи

Прес-релізи

01.09.2021

Нові акційні пропозиції для держателів зарплатних карток і підприємств, які оформили зарплатний проект від АТ «СБЕРБАНК»

01 вересня 2021 року, Київ – з початком нового бізнес-сезону АТ «СБЕРБАНК» запустив одразу дві Акції та підготував безліч цінних подарунків для своїх нових та діючих Клієнтів.

Отримувати зарплату на картку Сбербанку зручно, вигідно, а тепер це ще й шанс отримати суперпризи!
Акція «За розрахунок - подорож в подарунок» надає унікальну можливість стати володарем незабутньої туристичної подорожі або виграти один з 10 сертифікатів «АЛЛО» тим, хто в рамках дії Акції розрахується своєю зарплатною карткою від Сбербанку на сукупну суму від 2500 грн в будь-яких торгових закладах.
Для підвищення шансів на виграш розрахунки карткою можна здійснювати необмежену кількість разів!

Акція діє з 01.09.2021р. по 30.09.2021р.
З детальними умовами Акції можна ознайомитися за посиланням.

Керівники підприємств зможуть порадувати своїх співробітників приємними сюрпризами, взявши участь в Акції «Зарплатні картки мають свою ціну».
Для отримання гарантованого подарунка юридичним особам та фізичним особам-підприємцям необхідно відкрити в Банку зарплатний проект і провести зарахування мінімум 1-ї заробітної плати.
Всі, хто виконають зазначені умови в період дії акційної пропозиції, отримають сертифікати «АЛЛО» на суму 1000 грн. Кількість гарантованих призів для одного учасника Акції залежить від кількості зарплатних карток, відкритих в рамках одного Договору.

Акція діє з 01.09.2021р. по 30.11.2021р.
Детальні умови Акції – за посиланням.

За більш детальною інформацією звертайтесь, будь ласка, до співробітників відділень банку або в Контакт-центр + 38 044 354 15 15, 5595 (зворотний бескоштовний дзвінок), за допомогою чату https://chat.sbrf.com.ua/, Viber та Telegram +380 (50) 3 125 125 (чат).

Прес-служба

pr@SBRF.com.ua

АТ «СБЕРБАНК» – універсальний комерційний Банк, який надає повний спектр банківських послуг всім категоріям клієнтів. Банк входить до десятки найбільших фінустанов країни за розміром активів згідно з даними НБУ (станом на 01.01.2020 р.). АТ «СБЕРБАНК» є 100% дочірнім банком ПАТ Сбербанк.

АТ «СБЕРБАНК». Ліцензія НБУ № 198 від 18.12.2015 г. Усі види банківських послуг.

Офіційний сайт банку – www.sbrf.com.ua

Приєднуйтесь, будьте з нами на зв'язку: