Головна Прес – центр Прес-релізи

Прес-релізи

26.06.2019

Apple Pay стає доступним держателям карток Сбербанку!

26 червня 2019 року, Київ – Відтепер держателі карток Mastercard та Visa від АТ «СБЕРБАНК»  отримали можливість користуватися Apple Pay - легким, захищеним та індивідуальним платіжним інструментом, який повністю змінює сферу мобільних платежів, пропонуючи швидкість та зручність.

В основі Apple Pay лежать безпека та конфіденційність. Якщо ви додаєте картку в Apple Pay, сам номер картки не зберігається ні у пристрої, ні на серверах Apple. Натомість, присвоюється унікальний номер облікового запису пристрою, який шифрується і в захищеному режимі зберігається у мікрочипі «Безпечний Елемент» вашого пристрою. Авторизація кожної транзакції відбувається завдяки генеруванню унікального одноразового динамічного захисного коду.

Apple Pay дуже просто налаштувати: користувачі і надалі матимуть змогу отримувати повний перелік нагород та бонусів завдяки додаванню кредитних або дебетових карток. У магазинах розраховуватися за допомогою Apple Pay можна з iPhone SE, iPhone 6 і  новіших моделей, а також з Apple Watch.

Apple Pay сприяє легкому здійсненню онлайн-покупок у додатках і на веб-сайтах за допомогою Touch ID або подвійного кліка бокової кнопки, а також погляду на iPhone X для підтвердження операції через Face ID. Завдяки Apple Pay більше немає необхідності вручну вводити довгі реєстраційні форми з контактними даними або повторно вказувати дані про доставку і виставлення рахунку. При оплаті покупок в додатках або в Safari, Apple Pay працює на iPhone 6 і новіших моделях, а також на iPad Pro, iPad Air 2, iPad mini 3 і новіших. Ви також можете користуватися Apple Pay у браузері Safari на будь-якому пристрої Mac не старше 2012 року випуску зі встановленою системою macOS Sierra, підтверджуючи при цьому платіж зі свого iPhone 6 або новішої моделі, або ж безпосередньо з Apple Watch, а також дотиком пальця до Touch ID на нових MacBook Pro.

З нагоди запуску Apple Pay Сбербанк оголошує Акцію «Смакуйте літо з Apple Pay». Для участі необхідно додати картку Сбербанку до Apple Pay і зробити оплату. Всі клієнти, які виконали умови Акції, отримають кешбек у розмірі 100 грн. У фіналі між всіма учасниками будуть розіграні 15 призів, серед яких: iPhone XR, Apple Watch і AirPods.

Детальніше про Apple Pay на ua.sbrf.com.ua/applepay

За більш детальною інформацією звертайтесь, будь ласка, до співробітників відділень банку або в Контакт-центр + 38 044 354 15 15, 5595 (зворотний бескоштовний дзвінок), за допомогою чату https://chat.sbrf.com.ua/ та Skype: Sberbank UA, Viber та Telegram +380 (50) 3 125 125 (чат).

Прес-служба

pr@SBRF.com.ua

АТ «СБЕРБАНК» – універсальний комерційний Банк, який надає повний спектр банківських послуг всім категоріям клієнтів. Банк входить до десятки найбільших фінустанов країни за розміром активів згідно з даними НБУ. АТ «СБЕРБАНК» є 100% дочірнім банком ПАТ Сбербанк.

АТ «СБЕРБАНК». Ліцензія НБУ № 198 від 18.12.2015 г. Усі види банківських послуг.

Офіційний сайт банку – www.sbrf.com.ua